Ilustracije – Izvirne ilustracije za vaše projekte

Dobra ilustracija preoblikuje tekst iz golega pisnega medija in doda vizualno komponento besedilu. Lahko gre za tehnične ilustracije, umetniške risbe, skice, diagrame ali fotomontaže – pomen likovnega gradiva je neprecenljiv.

Ilustracije poživijo pisano besedo in bralcu omogočijo počitek za oči in glavo. Z njimi lahko poudarimo del besedila, ali dopolnimo besedilo z vizualnim medijem. Medtem ko marsikdo slikovno gradivo za svoje projekte enostavno (in večinoma brez spoštovanja avtorskih pravic) zbere s svetovnega spleta, so izvirne ilustracije še vedno način, da delo izstopa.

Stil, končni izgled, barve in nenazadnje tudi tematika ilustracije, se nanašajo na izvirni tekst, gradijo na njem in so lahko tudi nepogrešljivi del sporočila. Ilustrator mora poznati besedilo, vedeti kakšen je namen besedila in kdo so ciljne skupine. Ali je potrebna enostavna ilustracija, ali detajlna? Ali poudarja ali dopolnjuje? Ali nagovarja specifično skupino ljudi ali kar največjo možno publiko? Kontaktirajte nas in našli bomo pravo rešitev za vas!

Email: pdesign.oblikovanje@gmail.com

Nakaj dosedanjih ilustracij: