Ozvočevanje prireditev

Nudimo tudi storitve ozvočevanja prireditev, področje na katerem imamo s sodelavci več desetletij izkušenj. Predvsem na področju ozvočevanja glasbenih prireditev imamo močne kompetence saj so naši sodelavci ozvočevali glasbenike z vseh področij in z vseh vetrov – v okvirju glasbenih festivalov, koncertnih turnej, pa tudi občinskih prireditev, lokalnih koncertov ipd. Imamo izkušnje s pop in rock glasbeniki in zvezdami, narodnozabavnimi ansambli, akustično glasbo, tamburaši, ljudsko in etno glasbo in vsemi ostalimi glasbenimi žanri. Seveda tudi pri ozvočevanju svečanih prireditev kot so podelitve priznanj, slavnostni govori, pa tudi pri gledaliških igrah, lutkovnih predstavah in podobnim poskrbimo za jasen in čist zvok s pomočjo naše tehnične opreme in ozvočenja.

Naša glasbena oprema je iz vrst priznanih znamke izdelovalcev ozvočenja in opreme: Yamaha digitalne mešalne mize, Midas in Studio Master klasične mešalne mize, zvočniki Martin Audio, Crest Audio ojačevalci, monitorski zvočniki Lem, Proel, JBL, mikrofoni Shure, Electro-Voice, Sennheiser, … Naša ozvočenja zadostujejo pokritju do 50.000 poslušalcev.

Ozvočevali smo glasbenike kot so Goran Bregović, Psihomodo pop, Novi fosili, Severina, Jan Plestenjak, Pero Lovšin, Vlado Kreslin, Zoran Predin, Sidharta, Tabu, Magnifico, Big Foot Mama, Werner, Katalena, Severa Gjurin, Vasko Atanasoski, Elvis Jackson, Psihomodo Pop, Mišo Kovać, Štajerskih 7, Slaki, Gašperji, Kingston, Tamburaši iz Cirkulan, Kian de Bonaldi v okvirjih festivalov Lent, Kunigunda Akord festival, No Border Jam, samostojnih koncertov in številnih drugih prireditev.

Za več informacij in ponudbo pišite na: pdesign.oblikovanje@gmail.com