Brezplačna dostava

Dostava po celem svetu

Vrhunska kakovost

Darila

Podpora 24/7

100% Moneyback

Vrnitev Exchange

CJX2 Tip 40004 Kontaktor AC 40A 4 Pole 4NO Tuljava Napetost 220V Motor Starter Rele, AC-3 Kontaktor

CJX2 Tip 40004 Kontaktor AC 40A 4 Pole 4NO Tuljava Napetost 220V Motor Starter Rele, AC-3 Kontaktor

Električna Oprema In Potrebščine

    €49.34 €89.71
    • (0)

SKU: w186710

Oznake: cjx2 kontaktor, Kontaktor 220v, ac kontaktor, 4 pin 12v rele, kontaktor lc1, 11 pin rele, 40a rele, 3 pole rele, kontaktor din rail, nc rele.

Specifikacija:

  • Številka Modela: TOC2XN-D40004
  • Vrsta Električne Energije: AC
  • Glavno Vezje Trenutna Ocena: 40A
  • Faza: 3
  • Glavni Ožičenja Napetost: 220V

Vroče Prodaje

To je CJX2 D40004 Tip 220V 4 Pole + 4 ŠT Splošno:

Vrbovega je električno krmiljeni stikalo se uporablja za preklapljanje električnih tokokrogu, podobno rele, razen z višjo trenutne ocene in nekaj drugih razlik, vrbovega je pod nadzorom vezje, ki ima precej manjšo močjo, kot je preklopna vezja.

Kontaktorji v različnih oblikah, z različnimi zmogljivosti in značilnosti.Za razliko od odklopnika, a kontaktor ni namenjen za prekinitev kratkega stika tok.Kontaktorji segajo od tistih, ki imajo zlom trenutno več amperih na tisoče amperih in 24 V DC za veliko kilovolts.Fizična velikost kontaktorji, ki se giblje od naprave, ki so dovolj majhni, da pick up z eno roko, z velike naprave približno meter na strani.Kontaktorji so se uporabljajo za krmiljenje elektromotorjev, razsvetljavo, ogrevanje, kondenzator banke, uparjalnik toplotne in druge električne obremenitve.

Kontaktorji so označeni z zasnovan obremenitve toka na stiku (pole),največja napaka upreti trenutni, obratovalni cikel, design pričakovano trajanje življenja, napetost, in tuljava napetost.Splošni namen krmiljenje motorja kontaktor se lahko primerna za težka začenši dajatve na veliki motorji; tako imenovani "določen namen" kontaktorji so skrbno prilagojene za takšne aplikacije, kot je klimatska naprava kompresor zagon motorja.IEC izkoristek kategorije

Trenutna ocena kontaktor odvisen od izkoriščenosti kategorijo.Primer IEC kategoriji v standardnih 60947 so opisani kot: AC-1 – Non-induktivna ali nekoliko induktivna obremenitev, odpornost peči AC-2 – Začne slip-obroč motorji: začetni, preklapljanje-off AC-3 – začetek veverica-kletki motorji in preklapljanje-off šele potem, ko je motor do hitrosti. (Da Zaklenjena Rotorja Amps (LRA), Odmor Polni Obremenitvi Amps (FLA)) AC-4 – začetek veverica-kletki motorji z inching in priklopom dolžnost.Rapid Start/Stop. (Da in Prekinil LRA)

Releji in pomožni kontaktni bloki so ocenjene v skladu z IEC 60947-5-1. AC-15 – Nadzor elektromagnetno obremenitve (>72 VA) DC-13 – Krmiljenje elektromagnetov

Podrobnosti O Izdelku:

Morda vam bo všeč tudi